31 Aralık 2014 Çarşamba

YENİ YIL.. YENİ YIL.. YENİ YIL.. YENİ YIL.. BİZLERE KUTLU OLSUN:):)




Mutluluğun verdiği güzelliği hiçbir kozmetik ürünü ya da cilt serumu veremez... 2015'in herkese sevdikleriyle birlikte önce sağlıklı, sonra varlıklı ve mutluluk dolu günler getirmesi dileğiyle:) HERKESE MUTLU YILLAAARR:)

30 Aralık 2014 Salı

Sephora Eyeliner






İnce fırçalı eyelinerların, bulaşma riskini en aza indirgemek için tercih ettiğim bir üründü. Göz kapağıma uyguladığım esnada sert uçlu olmasından rahatsız oldum. Gün içerisinde göz kapağıma çok fazla bulaştığını farkettim. Gözümün üstünde iki tane eyeliner çizgisi oluşturuyor resmen:)  Bu nedenle uzun süre kullanmadım. Şimdilerde alt kirpik diplerime çok hafif uyguluyorum ve doğal bir sürme  görünümü oluyor ve alt kirpik dibinde akma ve bulaşma yapmıyor. Eğer göz kapağınızda kullanmak istiyorsanız kesinlikle önermeyeceğim bir ürün. Nasıl kullanmak istediğinize göre tercih edilebilir. 

29 Aralık 2014 Pazartesi

TCA Studio Make-Up Ruj





Lip Stick LS026
Bu ruju ikinci kez aldım ve bittikçe de almaya devam edeceğim. Kıvamı çok güzel ve etkili nemlendirme sağlıyor. Çok hafif simli ışıltıları var ama gözünüzde basit simlerden canlandırmayın. Renk olarak çok doğal duruyor. Kırmızı, pembe karışımı gibi tarif edebilirim sanırım. Özellikle ürünü uygulayıp fotoğraf eklemiyorum. Çünkü rujlar herkesin dudak alt tonuna göre farklı görünebiliyor. Denemenizi öneririm:)

Deborah Milano Extraordinary 5 in 1 Mascara




Uzun zamandır bu kadar beğenimi kazanmış bir rimel ile karşılaşmamıştım. Deborah uzun süredir Türkiye'de bulunmayan bir İtalyan markası. Eczane markası olarak da güven verici. Yeniden satışa sunulmasına en çok sevinenlerden biri oldum. Mascara 5 in 1 içeriğe sahip. Uzatma,kıvırma,ayırma,dolgunluk ve ekstra siyah... Yani arayabileceğimiz her şeye sahip:)




Ürünü ilk denediğim anda hemen yazmak istedim. Ancak daha önceki mascara yorumlarımda da tanık olduysanız rimelin gün içinde ağırlaşmaması ve kolay temizlenmesi benim için çok önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle yazmak için biraz bekledim. Ürün gün içinde gözlerde ağırlık ve sertlik hissine neden olmuyor. Çok kolay temizleniyor ve temizlendikten sonra kirpikleriniz doğal yumuşaklığına hemen dönüyor. İlk kullanımda fırçası biraz büyük olduğundan hemen alışamadım ve göz kapaklarıma bulaştırdım. Fakat ikinci kullanımdan itibaren hiçbir sorun yaşamadım. İsteğe bağlı olarak ikinci kat uygulanabilir. Kirpiklerinizde yolunma hissi yaşamazsınız. Ürünün uzun ömürlü olması ve kurumaması için kapağını kapatırken tık sesini duyun:)

 Ben Watsons'tan satın aldım. Yılbaşı fırsatı olarak %50 indirimde. Kaçırmamanızı öneririm:)

3 Aralık 2014 Çarşamba

Lacoste Eau De Sensuelle EDP




Çok şanslıyım ki zevklerimizin uyuşmadığı bir arkadaşım var:) Beğenmediğini söyleyerek bana bu parfümü hediye etti. Sonrasında bende güzel koktuğuna, aslında kendi teninde bu kokuyu beğenmediğine karar verdi. Çok doğru... Her parfüm herkeste aynı kokmayabilir. Çünkü hepimizin kimyası farklı. Onun için bir başkasında beğendiğimiz ya da sadece şişesinden kokladığımız bir parfümün bizi hayal kırıklığına uğratma ihtimali oldukça yüksek. Muhakkak kendi tenimizde denemeli ve bir süre bekletmeli, sonrasında alıp almayacağımıza karar vermeliyiz. Parfüme gelince, oldukça yoğun ve feminen bir koku.. Kalıcılığını iki gün test ettim. Tam bir kış kokusu ve bu kış favorim olacağa benziyor. Denemenizi tavsiye ederim.