23 Kasım 2015 Pazartesi

Dior Lip Maximizer


İnce dudaklardan bir çok kişi şikayetçidir herhalde. Ya da benim gibi hep daha fazlasını istiyor olabilirsiniz:)
Dudak dolgunlaştırıcılar artık bir çok markada bulunuyor. Bizim bugünkü konuğumuz Dior Lip Maximizer olsun.. Dior'un Lip Maximizer serisinde farklı renk çeşitleri olmasına rağmen benim tercihim şeffaf olanı.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki dudak dolgunlaştırıcılardan fayda sağlamak için bir kez kullanmak yeterli değildir. Düzenli olarak kullanım ve günde 2-3 defa tazeleme gerektirir.
Bir çok üründe olduğu gibi Dior'da da sürdüğünüz anda naneli şeker yemişsiniz gibi bir yanma hissi oluşuyor. Bir süre sonra dudaklarda şişlik hissi oluşuyor. Aynaya baktığınızda dudağınızın boyutlarında bir değişiklik olmamasına rağmen bir dolgunluk hissi...
İşte artık verim alabilmeniz istikrarlı kullanımınıza bağlı. Düzenli olarak kullanımla ortalama bir haftada dudaklarınızdaki farkı görebiliyorsunuz. 
Ancak uyarmak isterim ki bu tip kozmetik ürünlerle bir Angelina Jolie olmamız mümkün değil. Ortaya çıkardığı etki küçük bir farklılık. Eğer ihtiyacınız olan daha fazlasıyla dolgu yönlemlerini araştırmalısınız..
Sevgiler...




19 Kasım 2015 Perşembe

Nars Far Paleti


Uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)


Nars'ın sonbahar tonlarını içinde barındıran far paleti bugün konuğumuz. Palet Nars'ın klasik ambalajına sahip, sade ve şık. Boyutları açısından taşıması oldukça kolay ki yorumlarımın ardından yanınızda taşımaya gerek duymayacağınızı anlayacaksınız. 


Renkler günlük kullanım için oldukça uygun. Pigmenti gayet iyi ve yumuşak bir yapısı var. Mat bitişe sahip farlarla çok güzel gölgelendirme ve geçişler yapmak mümkün. 
Ben uygulama yaparken pembe tonlu olanı baz olarak kullanıp, mor renkle gölgelendirme yapıyorum. Yeşil rengi ise geçiş kısımlarına hafifçe uygulayarak güzel bir göz makyajı yapıyorum. 
Uygulama öncesinde far bazı kullanmadığım halde herhangi bir topaklanma sorunu yaşamadım. Gün sonuna kadar renkler tazeliğini koruyor ve tazeleme ihtiyacı doğurmuyor. Tabii bu sizin cilt tipinize göre değişkenlik gösterebilir. 
Nars'a ait olarak kullandığım bu farlardan oldukça memnun kaldım.  
Nedendir bilmiyorum ama bu farı hep trenchcoat giyinince hayal ediyorum:)

Sevgiler...