30 Ekim 2014 Perşembe

Shiseido Güneş Ürünü Pudra ve Fondöten


Pudra;
Yaz serisi ürünü olarak SPF30 içeriği ile güneş koruması sağlıyor. Yapısı hafif ve iyi bir kapatıcılığa sahip olması dikkat çekici. Ciltte parlama sorunu yaşatmıyor. Sınırlı olan renk seçenekleri, yenilenen içeriği ile arttırıldı. Günlük makyajda fondöten tercih etmiyorsanız ve renk bütünlüğü sağlayarak hafif kusurları kapatmayı tercih ediyorsanız denemelisiniz. 


Fondöten;
Fondöten de aynı serinin bir ürünü olarak yine SPF 30 içerikli. Cildinize en uygun rengin seçilmesi fondöten seçiminde en önemli unsur. Yaz günlerinde bronzlaşacağımız da göz önünde bulundurularak belki bir ton koyu renk seçilebilir. Fondöten uygulama sonrasında kesinlikle maske gibi durmuyor. Bütünlüğü sağlamak adına çenenin biraz alt hizasına kadar uygulamak gerekli. Doğru renk seçimi yapıldığında dekolteye uygulamaya gerek duymazsınız. Fondötenin içinde yer alan sünger benim gibi elle fondöten sürmeyi sevmeyenler için ideal. İsteğe bağlı olarak fırça da kullanılabilir. Uygulamada dikkat edilmesi gereken püf nokta sünger ya da fırçayla uygulama yaparken tampon yapar gibi uygulamak. 

Peki bu yazıyı neden kışa girdiğimiz günlerde yazdım? Her ne kadar yaz serisi olarak satışa sunulsa da yaz aylarında ve yaz sonu indirimlerinden stok yapılarak kışın da kullanılmasını öneririm. 

4 yorum:

  1. ne güzel anlatmışsın :)) insanın gidip alası geliyor :)) saat de geç oldu bak.. yarın alayım :)

    YanıtlaSil
  2. Yazılarınızı şimdiden çok beğendim başarılar...

    YanıtlaSil