19 Kasım 2014 Çarşamba

Eda Taşpınar At Kılı Fırça



Watsons'tan uzun uğraşlar sonrasında bulup aldığım bir ürün. Öncelikle şunu söylemeliyim selülite sebep olan etkenleri ortadan kaldırmadan, onlardan kurtulmamız mümkün görünmüyor. Sabah akşam beşer dakikalık at kılı fırça kullanımı, yürüyüş, iki litre kadar su tüketimi ve kafeinden uzak durmam neticesinde etkisini görmeye başladım.

Fırça kuru cilde aşağıdan yukarıya doğru orta sertlikte kullanılarak kan dolaşımını arttırıp birnevi masaj etkisi yaratıyor. Kullanım sonrasında ciltte hafif kuruluk olduğundan; anti selülit kremleri tercih edilebilir ancak ben onlara inancımı yitirdiğimden sıradan bir nemlendirici kullanıyorum. Henüz selülitlerimden kurtulmuş değilim ama ikinci derece selülitler için anında sonuç beklenmemeli. Kullanım sonrasında hafif kaşıntı ve yanma hissi oluşabiliyor ve bu uygulamanın işe yaradığını gösteriyor. Uygulamayı alışkanlık haline getirip, yeni selülit oluşumunun da önüne geçilmeli.
Fiyat 39,90 TL 

2 yorum:

  1. Bu kadar ucuz bir fırçanın at kılı olduğuna nasıl inandınız??

    YanıtlaSil
  2. Aslında doğru olabilecek bi şüphe ama biz de satanların yalancısıyız:) Her ne kılıysa cilde zarar vermediğini söyleyebilirim:)

    YanıtlaSil