26 Şubat 2015 Perşembe

Estee Lauder Eye Idealist


Bugün çok severek kullandığım Estee Lauder Idealist Eye Illuminator'den bahsetmek istiyorum. Kullanım olarak concealer gibi olmasına rağmen, aslında göz altları için bakım yapan bir ürün. Tek renk olarak üretilmiş. İlk etapta renk olarak gözünüze koyu görünebilir ama sürdükten sonra çok hafif bir renk bırakıyor ve her cilt tonuna uyum sağlıyor. 



Ambalajı hafif sıkarak azcık bir ürünü çıkarıp, ambajın uç kısmı ile sürerek uygulamak gerekiyor. İlk sürdüğünüz anda ferahlatıcı bir serinlik hissediyorsunuz. Ürünü göz çevresine yedirirken masaj etkisi ile kan dolaşımını hızlandırmış oluyorsunuz. Bu sayede, sabahları gözlerdeki şişkinliğe birebir olduğunu söyleyebilirim. Uygulama sonrasında hafif bir renklendirme ile, göz altlarındaki cilt rengini eşitlemiş ve sağlıklı bir parlaklığa kavuşmuş oluyorsunuz. Kullandığınızda göz altlarınızın yumuşacık olduğunu farkedeceksiniz.

Her sevdiğim üründe olduğu gibi sanırım bunun da üretimi durdu veya serisi değiştirildi. Alalı uzun süre olduğundan net hatırlayamıyorum ama biraz pahalı bir üründü. Ancak kullanımım sonrasında değecek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder