27 Nisan 2015 Pazartesi

Avon Havyar Tırnak Süsü


Merhaba... Artık tırnaklara bahar gelsin... 
Uzun zamandır bir oje vs.yazmıyordum. Çünkü günlük hayatta gayet sıradan ojeler kullanıyorum.  Havaların da hafiften ısınmasıyla, bahara çok yakışan Avon havyar tırnak süsünden bahsetmek istiyorum bugün. Uygulama öncesinde bir kağıt veya bez parçası üzerinde ürünü açmanızı tavsiye ederim. Çünkü etrafa dağılmalar olabiliyor. Bu minicik süslerin uygulanması oldukça basit. Ben lacivert renki bir ojeyle kombinlemek istedim. Siz de seçtiğiniz herhangi bir ojeyi tek kat sürdükten sonra, oje kurumadan süslerin olduğu ambalajın içine parmağınızı daldırıyorsunuz. Tırnağın her yerine eşit dağıtması için parmağınızı biraz oynatabilirsiniz. Sonrasında ise tırnağın etrafına fazladan bulaşan süsleri temizlemek gerekiyor. Ojenin kuruma süresi kadar beklemek dağılmaması için yeterli. Tek parmağa ya da arzuya göre hepsine uygulamak size kalmış.


Kullanımı ile ilgili yorumlarıma gelecek olursak; ilk kez böyle bir şey kullandığım için ellerimi yıkarken vs.garip hissettim. Kalıcılık olarak ise ortalama 24 saat tırnağımda kaldı. Sürdükten sonra ertesi güne uyandığımda zaten yarısı tırnağımda değildi. Gün içerisinde de kalan diğer yarısı döküldü ve yerini hafif simli bir görüntüye bıraktı. Günü birlik kullanımlar için daha uygun olacağını düşünüyorum. Kalıcılık yönünden zayıf bulsam da, pratik kullanımı ve görüntüsü olarak sevdiğim bir ürün oldu.

Sevgiler...



10 yorum:

  1. Hiç denemedim havyar manikürü ama çok hoş duruyor tırnağında tatlım.normal ojelerimiz bile 2 gün zar zor tırnakta dururken bunun 24 saat tırnakta durması gayet tatmin edici :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlıymış rengi çok güzelmiş güzel güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Hiç denemedim ama çok güzel görünüyor gerçekten

    YanıtlaSil
  4. Hiç denemedim ama çok güzel görünüyor gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. bu ürünü bende kullandım buyuk bir hevesle hemde :( ama ne yazıkki uzun süre dayanıklı değil özellikle benim gibi ellerini çok kullanan biri için 24 saat bile dayanmıyor :( ama çok şık gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım. ancak bi yere gideceğinde sür çık. sadece o günü kurtarır:)

      Sil
  6. Düşünüp de hep aklıma kalan ürün :)) Çok yakışmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. +resim defterimm çok teşekkür ederim canım:)

      Sil