13 Nisan 2015 Pazartesi

Garnier Göz Makyaj Temizleyici


Bugün bir kaç defa kullandığım Garnier göz makyaj temizleyicisini inceleleyelim. 
Detoks etkili üzüm özü içeriği ile temizlemenin yanı sıra bakım yapma iddiası bulunuyor. Hafif aromalı bir kokusu var. 
Pamuğa az bir miktar dökmek yeterli. Fazla olduğunda ister istemez göze kaçabiliyor ve sanırım üzüm özü sebebiyle de yanmaya neden oluyor. Göz makyajını fazla zorlanmadan çıkarıyor ve anlık bir ferahlık sağlıyor. Temizleme esnasında bir yağlılık gözüme çarpmadı ama suyla yıkamadan önce dokunduğumda yapış yapış bir his bırakıyor. Duruladığınızda fazla uğraşmadan bu his geçiyor. Kullanım sonrasında göz çevremi nemlendirmeyi ihmal etmiyorum ki kullanmadığımda kuruluğa neden oluyor. (Aslında göz çevresini her daim nemlendirmek gerekiyor.)
Ürünü genel olarak değerlendirecek olursam bittikçe alacağım bir ürün değil ve orta ayarda bir performansa sahip olduğunu söyleyebilirim. Garnier göz makyaj temizleyicisi favorilerim arasına girmeyi başaramadı...

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Nedense Garnier'ın bu temizleme ürünlerine, toniklerine felan hep tereddütle yaklaşıyorum, senin yazın gibi destekler yazıları da okudukça kararsızlığım daha da artıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani iş görüyor ama çok özellikli bulmadım ne yazık ki canım..

      Sil
  2. Göz makyajı temizlemede Loreal'i tavsiye ederim. Hem iyi temizliyor hem de gözlerini hiç yakmıyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü yazlıktan bir arkadaşım kullanıyordu temizlemesinden memnundu ama göz çevremi kurutuyor diyordu demek ki doğruymuş :) garnierin temizleme suyundan memnunum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı etkiyi yapmış:) temizleme suyu hiç kullanmadım ama denemek istiyorum canım:)

      Sil