24 Nisan 2015 Cuma

İpelina Makyaj ve Oje Pamukları



Geçtiğimiz günlerde İpelina'dan gönderilen paketi detaylı olarak incelemeden, bir kez daha kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bu güzel paketin içinde uzun süre işime yarayacak ürün var:)
Şunu da belirtmek isterim ki; İpelina yıllardır benim de hayatımda olan ve memnuniyetle kullandığım İpek pamukla aynı firma. Gelelim tek tek incelememe;

Makyaj Pamukları




İpelina Makyaj Temizleme Pedi;


Oval ve büyük yapılı bir pamuğun bu kadar pratiklik sağlayacağını hiç düşünmemiştim. İpelina sayesinde bunu deneyimlemiş oldum. Dikişli kenarları sayesinde ürünler kolaylıkla akıp boşa gitmeden, pamuğa hapsoluyor. Göz makyajı ve yüz makyajımı temizlerken kullandım. Göz makyajı yüze göre daha küçük bir bölge olduğundan büyüklüğünün ekstra bir avantajı olduğunu düşünmüyorum ama yüze gelince olay tamamen değişiyor. Makyaj temizleme sütü kullanırken küçük pamuklar yetersiz kalıyor ve eğilip bükülebiliyorken, İpelina pamukta kesinlikle böyle bir sorun olmuyor. Çok kolay bir şekilde temizlik sağlanabiliyor. Ayrıca uyguladığım maskeleri de pamuğu hafifce ıslatıp temizleyebiliyorum. Pamuk ip ip olup yıpranmadığından oldukça pratik bir kullanıma sahip. Sanırım kullanmaya en kıyamadığım ürün bu oldu:)

Makyaj Düzeltme Çubuğu;


Makyaj düzeltme çubuklarının tercihinize bağlı olarak bir çok kullanımı olabiliyor. Esas görevi tabii ki,  makyajdaki hataları düzeltmek. Ben en çok göz makyajımdaki hataları düzeltmek için, düzeltici kısmına çok az bir miktar göz makyaj temizleyicisi döküp düzeltmeleri yapıp, diğer tarafıyla da temizleyici kalıntılarını silerek kullanıyorum. Eyeliner sürerken, kuyruk yapmak için kaşık, bant vs. yerine çubuk kısmını kullanıp, aplikatör tarafıyla far uygulaması yapıyorum. Tek çeşit bir far fırçası kullandığımdan hep kulak çubuklarıyla gölgelendirme yapıyordum ama bu çubukların aplikatör ucu daha pratik uygulama sağlarken, farın daha güzel dağılmasını sağlıyor. Ayrıca oje taşmalarında, lokal krem,merhem uygulamalarında işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. 

İpelina Oje Temizleme Pedleri;


Kutu içerisinde bulunan oje temizleme pedlerinin içerisinde, ıslak mendili andıran küçük ambalajlı temizleyiciler çıkıyor. Kutu içerisinde 5 tane ambalajlı temizleyici bulunuyor ve tek bir tanesi bütün ojeleri çıkarmak için yeterli oluyor. Fazla gelmesi durumunda kesikli kısımlarından kopararak daha tasarruflu kullanabilirsiniz. Çantada taşımak için oldukça pratik.
Yuvarlak ambalaj içerisindeki oje temizleme pedi ise, içeriğinde 50 tane ped bulunduruyor. Her iki oje temizleyici de uygulama esnasında dağılma, yırtılma yapmadan rahat bir kullanım sunuyor.  En doğru şekilde test edebilmek için koyu renkli ojeleri çıkarmak için kullandığımda ojeyi kolaylıkla çıkardığını gördüm. Tırnakları besleyerek, güzel bir temizleme sağlıyor.
Asetonsuz oje temizleyiciler genel olarak yağlı bir his bırakıyor. Yani daha önce bırakmayanına rastlamadım. Bol suyla yıkayınca bu his tamemen geçiyor. Ojelerimi asetonla çıkarsam da sonrasında mutlaka yıkadığımdan bu benim için çok önemsenecek bir dezavantaj olmaktan çıkıyor. 

İpelina Zigzag Hidrofil Pamuk;


Bu pamuğun bana göre en güzel özelliği, küçük kesikleri sayesinde kolayca koparılabilmesi. Sadece ihtiyacınız kadarını bölebiliyorsunuz. Asetonla oje temizlerken, minik yeğenimin bez değiştirme işlemleri esnasında rahatça kullanarak hijyen sağlayabiliyorum. 

Ayrıca tüm bu ürünlerin gönderildiği şeffaf çantadan da bahsetmek istiyorum. Tam olarak bir bayanın kozmetik düzenine uygun:) İçerisindeki ürünlerin görünmesi, kozmetik malzemeleri ve takıları saklamak için de oldukça uygun. Satışta hiç rastlamadım. Bu şekilde çantalı setler halinde satışta görmek isteriz. 
Daha detaylı bilgiler için İpelina internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler...





12 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım makyaj temizleme çubukları ilgimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım:) Sen de bi dene;)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan. Hiç denemediğim bir marka. Yazını okuyunca merakımı cezbetti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım. merakını cezbettirebildiysem ne mutlu bana:)))

      Sil
  4. Güle güle kullan. Herhalde en çok tükettiğimiz ürünler bunlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım:) kesinlikle öyle bunlar olmadan olmaz:)

      Sil
  5. Canıım güle güle kullan bu markayı ben de çok merak ediyorum ipeğin pamuklarından çok memnundum çünkü gerçekten çok güzel bi marka olduğunu düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım:) ipek kadar bunlardan da memnun kalırsın mutlaka:)

      Sil
  6. güle güle kullan tatlım hepsini :)

    YanıtlaSil