6 Nisan 2015 Pazartesi

Loeral Lumi Magique Fondöten


Son günlerde ince yapılı olması açısından acaba bir BB krem mi alsam derken BB krem almak, nedenini bilmediğim bir şekilde içime sinmedi ve bu fondötene yöneldim. Çokta doğru bir tercih yaptığıma karar verdim. 
Sıvıdan biraz daha yoğun bir kıvamda ve ince bir yapıya sahip. Cildi, sürdüğünüz andan itibaren ışıl ışıl yapıyor. Kuru ciltler için süper bir tercih olacaktır. Benim cildim karma olmasına rağmen ben de çok memnunum. Ama yağlı ciltlerde aşırı parlamaya neden olabilir. Cilt kusma yapabilir diye düşünüyorum. Yağlı ciltler matlaştırıcı ile kullanabilir.
Cilde az bir miktar uygulamak yeterli oluyor. (1,5 pompa kadar) Cilt tonunu eşitliyor ve doğal bir parlaklık ve ışıltı vererek, sağlıklı, canlı bir ten elde etmenizi sağlıyor. Kapatıcılığı orta düzeyde.
Sabah uyguladığımda akşama kadar sorunsuz olarak cildimde kalıyor. Cildim karma olduğundan parlama durumunu daha çok yaşıyorum ama parlaklığı seviyorum. Son günlerde her gün kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Fiyatı 42 TL ama indirim dönemlerinde daha da ucuza alınabilir.

Sevgiler...



11 yorum:

  1. Bunu bir arkadaşım kullanıyor dediğin gibi yağlı ciltlere iyi gelmiyor pek memnun değil kullanan arkadaşım.nedense fondötenlere ben alışamıyorum sürdüğüm an akşamına sivilce oluşuyor.bana uygun olanı bulamadım galiba.şimdilik bb ye devam:)) teşekkürler paylaşım için Ayşencim.

    YanıtlaSil
  2. ben de daha hiç bb krem kullanmadım canım. 2 saat sonra yüzümden yok olup gidicekmiş gibi geliyor :) şimdilik bu fondötenden memnunum ama yaza doğru yeni bişi lazım. yazın pek sevemem gibi geliyo bunu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gecen yaz rimmelin bb kremini kullanmıstım ama bu sene pure beauty nin bbsini kullanmayı planlıyorum :)

      Sil
  3. bende bunu merak etmiştim ama cildim karma olunca şüpheli yaklaştım. sanırım kuru ciltler için oldukça ideal =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. galiba en çok kuru ciltlere uygun. benim cildim karma, altına nemlendirici kullanmadan uyguluyorum. Kuru cilde göre benim cildimde daha çok parlama oluyo ama seviyorum ben parlak durmasını. Parlaklığı sevmiyosan hiç deneme canım.

      Sil
  4. ben de karma ciltliym anlattığına benim yüzüme uygun değil ben çok merak ediyordum ya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış aylarında cilt daha kuru oluyo öyle bi dönemde değerlendirebilirsin belki canım:)

      Sil
  5. Evet bu çok iyi tester vermişlerdi denedim bayıldım elimdekiler bitince alacağım =)

    YanıtlaSil
  6. Bu üründen kullandım memnun kaldım . Sitenizi çok beğendim kozmetik blogları ilgimi hep çekmiştir. Takibe aldım.
    Sevgiler, selamlar..

    www.cananzerkinli.com

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ben de sizi seve seve takip ediyorum zaten:) sevgiler:)

    YanıtlaSil