9 Nisan 2015 Perşembe

Nob Oje Temizleme Mendili


Bugünün konuğu hediyeleşme etkinliğinden gelen Nob oje temizleyici mendil. 
Oje temizlemeye genellikle üşenen biri olarak bu pedlerin çok pratik bir temizleme sağlayacağını düşünerek, çok merak ediyordum. 
Kutu, -belki hatırlarsınız küçükken kullandığımız kağıt sabunların kalınlığında- ince pedler içeriyor. Çok ince olması nedeniyle rahat bir temizleme sağlamıyor. Bir kaç tane mendil kullanarak kalınlaştırmak isteyince de daha ikinci parmağa geçtiğinizde birbirlerinden ayrılıyor. Halbuki asetonla temizlerken, bolca kullandığım pamukla parmaklarımı daha rahat kavrayarak temizleme sağlayabiliyordum. Birde oldukça yağlı bir his bırakması da cabası.
Temizlemesi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hatta inceliği tırnak kenarlarını temizlemeyi kolaylaştırdı. 
Asetonsuz oje temizleme mendilini günlük olarak kullanmayı çok pratik bulmasam da, seyahatlerde hem pamuk hem de aseton taşımaktansa daha pratik olacağını düşünerek o zamanlarda kullanmayı tercih edebilirim.
Sizlerin önerebileceği asetonsuz oje temizleme pedi var mı?

11 yorum:

  1. Bende de mor kutulu olan vardı.Yağlı his bırakması rahatsız ediyor.Ama oje çıkarması süper.Sİzin de dediğiniz gibi seyahatte yada çantaya atmalık bir ürün.Güle güle kullanın.Bana da beklerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o yağlı histense asetonu tercih ederim:) teşekkür ederim. takipteyim. sevgiler:)

      Sil
  2. Ben gabrininin kavanozun içinde sünger olan asetonunu alıyorum seyahat için birebir tavsiye ederim ;) bu tür kutu içinde olanları hiç denemedim ama senin bu yorumundan sonra alcağım varsada almam:) incelemelerin çok hoşuma gidiyor güzel bir paylaşım her zamanki gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım güzel yorumun için teşekkür ederim:)) ben çok önceden kızılay loyadan benzeri bişi alıp kullanmıştım. fena değildi. Ama gabrini'yi sıralamaya alıyorum:)

      Sil
  3. Yanlış hatırlamıyorsam ben kızılaydaki park bravonun karşısındaki parfümericiden almıştım ben.

    YanıtlaSil
  4. Ben bu ürünü severek kullanıyorum. Gerçekten seyahatler için çok iyi. Koyu renk ojeler için her bir parmak için bir mendil kullanmak gerekiyor; öyle de pahalı oluyor. Yoksa sadece bu ürünü kullanabilirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her kullanımda 10 tane tüketmek biraz fazla gerçekten:)

      Sil
  5. Biraz eli yağlı bırakıyor ama çanta için pratik :)) Benim sayfama da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keisinlikle:) kullanım sonrasında elleri iyice yıkamak gerekiyo:) takibe aldım bile:)

      Sil
  6. Özellikle çok yağlı yapısından dolayı ben de pek memnun kalmadım. Mendiller pratik olsalar da başarılı olanını bulmak çok zor.

    YanıtlaSil