17 Nisan 2015 Cuma

Shiseido Sun Protection Stick Foundation



Merhaba, daha önceden kullandığım Shiseido stick fondötenin üretimden kaldırılması üzerine stick fondöten üzerine bir kaç denemem olsa da Shiseido'nun yerini tutmamıştı. Makyaj Trendi sitesinden bakarken bu stick fondöteni gördüm ve indirimli olmasına da dayanamayarak sipariş verdim. Hızlı bir şekilde ve şık kutusuyla kargoya verilen ürün ertesi gün elimdeydi. Sitedeki ürün açıklaması aşağıdaki şekildedir.

"Shiseido Sun Protection Stick Foundation, kremsi dokusu ile cilt üzerinde nemli ve parlak bir bitiş sağlar. Cilt üzerinde eşit yayılır. Rötuşlar için idealdir. Shiseido Sun Protection Stick Foundation, yaşlanmaya karşı etkili özel 'SuperVeil-UV 360TM' teknolojisi ve 'ProfenseCELTM' teknolojisine sahiptir. Suya ve yağa karşı dayanıklıdır. PABA içermez."




Stick fondötenleri makyaj süngerine sürerek tampon hareketlerle yüze uygulamak gerekiyor. Ama bu uygulamayla ürünün daha çabuk bitmesi sebebiyle yüzüme fondöteni sürdükten sonra makyaj süngeriyle tüm yüzüme dağıtıyorum. Fondöteni yüzüme sürerken ince ve yumuşak yapısı sayesinde adeta yüzümde kayarak çok rahat bir uygulama ve yüzüme eşit dağılım sağlıyor. İnce yapısı dolayısıyla göz altıma da uygulama yapıyorum.


Kullandığım renk Beige. Yüze uyguladıktan sonra cilt rengine inanılmaz bir uyum sağlıyor. Buğday tenliyim ve yüzüme tam uydu derken, esmer bir arkadaşımda da denememiz sayesinde ona da uyum gösterdiğini görmüş olduk. Ciltte, hafif, doğal ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor. Çok yumuşak ve ince yapısı olması sayesinde ciltte kesinlikle maske görüntüsüne neden olmuyor.
Bazı fondötenler cildimde çok fazla yağlanmaya sebep olurken bu üründe öyle bir sorun yaşamadım. Gün içerisinde tazeleme veya sabitleyici kullanma ihtiyacı hissettirmedi.

Problemli bir cildiniz yoksa orta düzeydeki kapatıcılığı oldukça yeterli gelecektir.
Yaşlanma karşıtı yapısı ve içeriğindeki 30 SPF (Güneş koruması) sayesinde havaların da ısındığı bu günlerde, cildimi güvenle teslim edebildiğim bir ürün oldu. Ve Shiseido yeniden favori stick fondötenim oldu...



18 yorum:

  1. ben de çok severdim bunu eskiden kullanmıştım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siteyle bi anlaşmam vs yok ama yeniden kullanmak isterseniz indirimli olarak satışta:)

      Sil
  2. Çok orjinal bi ürünmüş :) fondöten kullanan biri olsam şu an o siteye ışınlanmıştım :)
    Çok güzel bir yazı olmuş Ayşencim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. stick fondoten hiç kullanmadım ama deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  4. Stick fondötenleri nedense hiç sevmiyorum, fazla kalıp gibi duruyorlar bu fondötenin öyle maske etkisi yaratmaması iyiymiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir ürün. Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Tanıtım için teşekkürler.güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  7. Aysencim seni mimledim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım. hemen ilgileniyorum:))

      Sil
  8. spf içermesi ve doğal durması en büyük artısı die düşünüyorum ;)

    YanıtlaSil
  9. It looks really great and easy in use, thank you for the review:)
    Have a nice day ahead!

    YanıtlaSil