15 Mayıs 2015 Cuma

Benefit Lolli Balm




Merhaba; Benefit'in dört dudak nemlendiricisinden "Lolli Balm" bugünün konuğu. Bende gördüğünüz ürün deneme boy olduğundan öyle minicik:) Tüm Benefit ambalajlarını çok beğeniyorum ama bunu bi ayrı sevdim.
Balm oldukça pigmentli ve Lolli Balm rengi tam bir lolita pembesi. Dudakta oldukça iyi bir nemlendirme sağlıyor. Nemlendirmenin yanı sıra hafif renklendirme ve parlaklık verme özelliği var. Farklı bir rujla birlikte kullanılabileceği gibi tek başına da kullanılabilir. Ben tek başına kullanmayı tercih ediyorum. Dudaktaki donuk görünümü pigmenti sayesinde canlandırıyor. Hafif kokusunu herkesin seveceğini düşünüyorum.



Kalıcılık konusuna gelecek olursak orta düzeyde bir kalıcılığı olduğunu söyleyebilirim. Yani ortalama 1-2 saatte bir tazelemek gerekecektir. 
Fiyat performans açısından karşılaştıracak olursak aynı işlevleri daha uygun fiyatlı markalarda bulmak mümkün aslında. Ama Benefit'e karşı bi zaafım olduğundan benim için özel bir yere sahip.
Yaz günlerinde doğal bir güzellik sağlayacak gibi görünüyor:)

6 yorum:

  1. Fiyat olarak çok yüksek daha uygun muadillerini tercih ederim ben :) Teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın fiyat açısından çok mantıklı değil aslında. rica ederim canım:)

      Sil
  2. Rengi tam benlik pembenin bu tonuna bayılıyorum ama muadillerini tercih ederim şu zamanda :) hep ambalajıyla kendini çekiyor benefit değil mi ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım ya fiyat olarak çok mantıklı bulamasam da benefit'e ve ambalajlarına karşı koyamıyorum.

      Sil
    2. Pazarlama tekniklerinin süper olduğunu kanıtlıyor buda :) bende the balmda öyleyim :)

      Sil
    3. aynen canım:) the balm'dan hiçbir şey almadım henüz ama önümüzdeki günlerde denemelerim olacak. bi süre alışverişe ara verdim:)

      Sil