12 Mayıs 2015 Salı

Bitenler-3


Sonunda bitenler yazımı yazabildim diyerek postuma başlıyorum.
Kısaca tek tek inceleyelim.
Matrix Clean Remix Kuru Şampuan; kuaförümden aldığım bir üründü. Özellikle kahkül kullandığım dönemde kurtarıcım oldu ve severek kullandım. Her daim evde bulundurmak istediğim bir ürün. Detaylı incelemesi için tık tık.

Watsons Body Lotion; kokusunu çok sevdiğim ama çok iyi bir nemlendirme sağlamayan bir krem. Gramajının fazla olması beni biraz sıktı. Ürünlerin hızlı hızlı bitmesini ve yeniden almayı seviyorum:) Tekrar almayı düşünmüyorum. Detaylı yazısı için tık tık.

Palmolive Thermal Spa Duş Jeli; fresh kokusunu seviyorum. Çok kalıcı olmamakla birlikte duştan sonra bir saat kadar kalıcılığı oluyor. Yenisini aldım bile:)

I Love Strawberries Cream; yine çilek kokusu... Çilek kokusunu çok seviyorum ama genel olarak tatlı kokuları uzun süre kullanınca sıkılıyorum. Nemlendirmesine gelince çok yeterli bulmadım. Cilt emdikten bir süre sonra yeniden kuruluk oluşabiliyor. Zaten ambalajını çok sevdiğimden almıştım ama tekrar almayı düşünmüyorum. 

Eda Taşpınar At Kuyruğu Bitkisi Şampuanı; bir süre kullandıktan sonra yazısını yazdığımda memnun olduğumu belirtmiştim. Beni en çok cezbeden yönü saç dökülmesini azaltmasıydı. Ancak şampuanın bitmesine yakın bu etkisi olmadı ve saçlarım yeniden dökülmeye başladı. Yeniden almayı düşünmüyorum. Detaylı yazısı için tık tık.

Sephora Lip Gloss; tüplü ambalajıyla uygulamasını çok seviyorum. Tadı, kokusu oldukça güzel. Farklı bir rengi çantamda:)

Benim biten ürünlerim bu kadardı. İçlerinde sizin sevdikleriniz-sevmedikleriniz var mı?






19 yorum:

  1. at kuyruğu şampuanını çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bi temizlemesi var çöpe gidecek bir şampuan değil ama müthiş özellikleri olduğunu düşünmüyorum canım.

      Sil
    2. bende merak ediyorum bu şampuanı nerelerde satılıyor hiç denk gelmedim?

      Sil
    3. +yenihayatımın ilkgünü ; ben Gratis'ten almıştım canım

      Sil
  2. İçlerinde birtek i love el kremini kullandım bi faydasını görmemiştim sanırım.kokusu çokmgüzeldi ama :) at kuyruğu sampuanı merak ediyordum aslında ama evde o kadar çok şampuan oldu ki sanırım alamıcam.bunarada saç dökülmesi b vitamini eksikliğinden olabilir.bemiks kullanabilirsen kullanmanı tavsiye ederim ilk kullanmada dökülmeyi önlüyor saçı hızlı uzatıyor ama bi kötü yanı var kötü kokuyor.dayanırım dersen bi araştırmanı tavsiye ederim Ayşencim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çisemcim önerin için teşekkür ederim. Bemiksi şampuana karıştırmak mı gerekiyor. nasıl kullanmak lazım acaba?

      Sil
    2. Bemiks i ister şampuana kır ister kür olarak uygula ama ben haftalık kür olarak kullanıyorum arada tatlım.bir ampulü 2 tatlı kaşığı badem yağı,2 tatlı kaşığı zeytinyağına ve 1 tatlı kaşığı suyu karıştırıp saç diplerime sürüp 3-4 saat bekletip yıkıyorum;) cidden çok işe yarıyor uzaması da cabası ;) bemiks pahalıda dğil 4₺ içinde 5 ampül çıkıyor onu 5 hafta kullanıyorsun :)

      Sil
    3. süpermiş en kısa zamanda deneyeceğim canım. çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Güzel ürünler bitirmişsin tatlım, yenilerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  4. Şampuanı bende merak ediyordum :( uffff su sac dokulmesine kalıcı care olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu şampuan bende bi süre dökülmeyi ciddi azalttı ama sonradan yine başladı. belki herkeste farklı etkisi olabilir. bana da lazım kalıcı bi çare:((

      Sil
  5. Oh ohhh ne güzel bitmişler :) Darısı benim stoklarımın başına :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında kozmetik ürünleri çabuk çabuk bitmeli insan sıkılıyo:) gerçi o zaman da bi kulp buluruz biz:) gramajı çok az diye:)))

      Sil
  6. Ben revox at kuyruğu şampuanı kullanıyorum sonuçtan oldukça memnunum saçlarımı kestirmeme rağmen cabuk uzattı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında benim saçım normalde de hızlı uzuyor. dolayısıyla ekstra bir fark gözlemleyemedim. Revox u duymuştum. Yakında deneyeceğim inşallah:)

      Sil