18 Mayıs 2015 Pazartesi

Gratis Flash Tatto



Bu sene oldukça moda olan flash tattoları ne yazık ki her yerde bulmak mümkün olmuyor. Geçenlerde Gratis'te bulan arkadaşım sağolsun beni de unutmamış. 
Tüy şeklinde tattolar artık çok demode olmuş olsa da benim hala ilgimi çekiyor:)


Gördüğünüz gibi altın,gümüş ve siyah renklerde çeşitleri mevcut olan tattoların uygulaması da oldukça basit.
Öncelikle cildin kuru ve temiz olması gerekiyor. Krem vs. sürülmemeli. Üzerindeki jelatini çıkararak istediğiniz bölgeye yapıştırıp, arka yüzüne 15 saniye kadar ıslak pamukla bastırmak gerekiyor. Ardından yapışkanı çektikten sonra istediğiniz tatto sizinle:)
Tattolar suya dayanıklı. Ancak uyguladığınız yere göre kalıcılığı değişiyor. Örneğin bacağa uygulandığında kıyafetlerden dolayı daha kolay silinirken, kolda daha kalıcı olabiliyor. 
Ortalama bir hafta kadar kalıcığı var. Tabii bu kişiden kişiye değişebilir. Eğer sıkılır ya da beğenmezseniz, bebe yağıyla veya yağlı göz makyaj temizleyicilerle çıkarabilirsiniz. 

Bu da arkadaşımın yaptığı uygulama..

Flash tattoları bu yaz çok fazla göreceğe benziyoruz...





10 yorum:

  1. benim de çok hosuma gidiyor ama kaliciligindan emin olamiyorum yani dus falan alinca cikip gider ya da yarisi gider yarisi kalinca da cikartmak gerekir hiç hos durmaz diye dusunup alamiyorum ama denicem sanirim, çunku çok guzel gorunuyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) suya gayet dayanıklı ama kıyafetlerden hafif hafif zedelenebiliyor. yine de denemekte fayda var:)

      Sil
  2. Ayy bnde bayılıyorum bu flash tattolara.gitmeden alıcam bunlardan bir tane ayrıca demode de olsa en güzelleri tüylüler Ayşencim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de tüylüleri ayrı bi seviyorum canım:) tatilde süper olur gitmeden al mutlaka:)

      Sil
  3. Ne kadar farklı güzel duruyorlar:)

    YanıtlaSil
  4. kendim kullanmıyorum ama başkasında gördüğümde ilgimi çekiyor hoş gözüküyor

    YanıtlaSil