5 Mayıs 2015 Salı

Kaşa Kıl Atımı, Kontür Deneyimim


Merhaba; yaklaşık 1,5 sene önce yaptırdığım kalıcı makyajdan bahsetmek istiyorum bugün. 
İşlem yapılmadan önce kalem ile kaş dizaynı yapılarak beğendiğiniz şekil belirlenince işlem başlıyor. Tabii biraz acı veren bir işlem. Canınız acırken hiçbir şekilde hareket etmemeniz gerekiyor.  İşlemi özel günlerinizde yaptırmamaya dikkat edin. Yapan kişinin önereceği kremi gün içinde tarif edildiği şekilde kullanmaya ve oluşan yara kabuğunu koparmamaya dikkat edin. 



İşlem yapıldıktan sonra bir kaç gün yüzde şişlik olabiliyor. Yara kabuğu ortalama bir haftada kendiliğinden düşüyor. Gerçi bu kişiden kişiye değişebilir. Benim daha uzun sürmüştü. 
Kaşlarınızda doğal bir görünüm oluşturuyor. 

Gelelim 1,5 sene sonraki yorumuma.. Bir daha yaptırır mıyım? 
Daha önceki yazılarımda da belirttiğim şekilde kaşımda kızarmalar başladı. Kaş rimeli ve kaş farları yardımıyla kızarıklığı kapatmaya çalışıyorum. Tekrar yaptırma konusuna gelince, tekrar aynı acıyı çekmek ve bakımını yapmak zor geliyor. Tabii sonuç yine aynı olacaktır diye de pek heveslenemiyorum. 
Yaptırmayı düşünenlere önerim; gerçekten çok problemli bir kaşınız yoksa, kozmetik ürünler ile de yola devam edebilirsiniz:))

Sevgiler...

22 yorum:

  1. Uzun süredir düşünüyordum ne yapsam diye ama acı olayını duyunca vazgeçtim, ben kaş farı ile devam edeyim:)
    Bilgi ve paylaşım için teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim:) far yeterli oluyorsa bence de gerek yok:) sevgiler..

      Sil
  2. İşyerinden bir arkadasım daha gecen hafta yaptırdı şişlik hala inmedi canı da cok yanmıs ve işlem sırasında şişme olunca kaş yarıda kalmıs mayıs sonunda tamamlatmaya gidecek ama can acısı korkusu sardı şimdiden :) senin ihtiyacın yokmuş aslında far yada kalemle idare edilebilir burdaki arkadasın kaşı hiç yok nerdeyse o mecbur kaldı biraz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşının durumu daha da kötü olmuş:( aslında idare edilebilirdi kaşlarım ama bi heves yaptırdım. artık bundan sonra idare edicem :)

      Sil
  3. Annem için düşünüyorduk ama senin bunyorumundan sonra yaptırtmam.annemin kaşları baya seyrek ala ala kaşlarım küstü bana diyor hep makyajı duyunca ben ipek kirpik o kaş yaptıracaktı ama artık cesaret edemez :) senin kaşlarının hiç bir şeye ihtiyacı yokmuş gibi duruyor alttaki ilk resimde dediğin gibi kozmetik ürünler işini görür.acı cekmeye degmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten iyice düşünmek gerekliymiş canım:) bak seni de ipek kirpikten vazgeçireyim:) bi arkadaşım yaptırdı gözlerinde sürekli gerilme hissi oluyomuş. Gözünü ovuşturamıyorsun makyaj yapsan çıkarmak sıkıntı vs.sonunda bi hafta kullanmadan çıkarttırdı..

      Sil
    2. Yapma ya :( ben sırf yazın rahat ediyim makyaj yapmaktan kurtarıyım kendimi diye istiyordum.ondanda vazgeçtim o zaman :) bazen ipek kirpik yerine sahtesini takıyorlar diye duymuştum arkadaşına acaba öylesini mi taktılar

      Sil
    3. çok güvendiği bi yere yaptırmıştı ama öyle bişi yapmış olabilirler mi bilemiyorum tabii. Ama kullanılan yapıştırıcı çok güçlü olduğu için o gerilme hissi de normaldir diye düşünüyorum canım:) bence çok istiyosan kirpik perması falan olabilir. o daha sorunsuz gibi görünüyor.

      Sil
    4. Onu ilk defa duyuyorum :D ben araştırayım en iyisi :) teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin ;)

      Sil
    5. rica ederim canım ne demek:)

      Sil
  4. Sonrasında rengin açıldığını, kızardığını duymuştum, ilk yapıldığında ki görüntüye bayılıyorum ben de, tek tek resimlerine bakmak bile bana nasıl keyif veriyor, kaşlarım gürdür ve simsiyah şuan henüz bir sorunum yok ama kalem gibi çizilmiş modelleri görmek ayrı bir keyif :) Bitkisel yöntemlerle sorununa çare bulabilirsin bence tekrar aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorsan..Ancak yapan çok güzel yapmış yüzünede çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renkteki bozulma genellikle oluyormuş canım. ilk yapıldığında İranlılar gibi oluyo ben de çok seviyorum o görüntüyü:) artık yeni şeyler deneyeceğim:)

      Sil
  5. benimde sol kaşımın altından çok az bir yer var orası küstü uzun zamandır kaş çıkmıyor bende kaş kalemiyle orayı dolduruyorum ama nereye kadar böyle olacak çok üzülüyorum aslında kaşlarım maşallah güzel ama o az bir yer de dolsa süper olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ihtiyaç duymadıkça kaleme devam canım:)

      Sil
  6. Kalın kaş sevenlerdenim ama tüysüzüm resmen kaşım çıkmaz 2-3 ayda bir kaş aldırırım. Yaptırmak istediğim ama cesaret edemediğim ve doğallık sevdiğim için yaptırmadığım bir olay bu . :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zamanla ilk doğallığı kalmıyor maalesef:(

      Sil
  7. İade-i ziyarete geldim,pek beğendim:)Ben de buradayım artık sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım hoşgeldin. sevgiler:)

      Sil
  8. Sonuç harika :)
    Bu arada takipteyim bana da beklerim sevgiler...
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:)) hemen geliyorum. Sevgiler:)

      Sil