23 Kasım 2015 Pazartesi

Dior Lip Maximizer


İnce dudaklardan bir çok kişi şikayetçidir herhalde. Ya da benim gibi hep daha fazlasını istiyor olabilirsiniz:)
Dudak dolgunlaştırıcılar artık bir çok markada bulunuyor. Bizim bugünkü konuğumuz Dior Lip Maximizer olsun.. Dior'un Lip Maximizer serisinde farklı renk çeşitleri olmasına rağmen benim tercihim şeffaf olanı.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki dudak dolgunlaştırıcılardan fayda sağlamak için bir kez kullanmak yeterli değildir. Düzenli olarak kullanım ve günde 2-3 defa tazeleme gerektirir.
Bir çok üründe olduğu gibi Dior'da da sürdüğünüz anda naneli şeker yemişsiniz gibi bir yanma hissi oluşuyor. Bir süre sonra dudaklarda şişlik hissi oluşuyor. Aynaya baktığınızda dudağınızın boyutlarında bir değişiklik olmamasına rağmen bir dolgunluk hissi...
İşte artık verim alabilmeniz istikrarlı kullanımınıza bağlı. Düzenli olarak kullanımla ortalama bir haftada dudaklarınızdaki farkı görebiliyorsunuz. 
Ancak uyarmak isterim ki bu tip kozmetik ürünlerle bir Angelina Jolie olmamız mümkün değil. Ortaya çıkardığı etki küçük bir farklılık. Eğer ihtiyacınız olan daha fazlasıyla dolgu yönlemlerini araştırmalısınız..
Sevgiler...




8 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir üründü.. Teşekkürler paylaşımınız için..

    YanıtlaSil
  2. Bende dolgun dudaklarım olsun isterdim son çare dolgular gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dolgunun da yapay durma riski beni çok korkutur..

      Sil
  3. Bilgiler ve araştırmalarınız için teşekkürler. Böyle bir ürün arıyordum.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunuzu takibe aldım. Blogumda çekiliş yapıyorum ve bu ilk çekilişim, katılırsanız çok memnun olurum, sevgiler http://mutlugunlugum.blogspot.com.tr/2016/01/ilk-cekilisim-kisiye-ozel-ahsap-tablo.html

    YanıtlaSil
  5. Aradığım bir üründü teşekkürler.

    YanıtlaSil